Algemene fysiotherapie: de weg naar bewegingsvrijheid

Voel jij je belemmerd in je dagelijkse activiteiten door vervelende klachten bij het lopen, fietsen, sporten of zelfs bij simpele handelingen als schoonmaken? Wacht niet langer en neem contact op met Fysiotherapie Eys! Wij staan voor jou klaar om jouw klachten positief te beïnvloeden. Onze betrokken en gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen jou op weg om weer beter te kunnen bewegen.

Wat kan algemene fysiotherapie voor jou betekenen?

Of je nu kampt met rugpijn, knieklachten, schouderproblemen, blessures, of andere bewegingsgerelateerde ongemakken, onze deskundige therapeuten hebben de expertise om jou te helpen. Algemene fysiotherapie zetten we in bij klachten als:
  • Spierpijn
  • Gewrichtspijn 
  • Krachtsvermindering
  • Bewegingsbeperking
  • Stijfheid
  • Problemen met specifieke bewegingen
  • Vermoeidheidsverschijnselen
  • Conditievermindering

Wat kun je verwachten van algemene fysiotherapie?

Bij Fysiotherapie Eys zetten we net dat stapje extra voor jou. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, staan wij jou met raad en daad terzijde. Samen bepalen we welke vorm van therapie het beste aansluit bij jouw behoeften. Onze aanpak gaat verder dan alleen symptoombestrijding; we kijken naar het complete plaatje en streven naar duurzame resultaten. We willen jou onafhankelijk maken van onze zorg!

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een uitgebreid onderzoek gaan we samen aan de slag om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen en je mobiliteit te verbeteren. In overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op en kunnen we diverse behandelmethoden inzetten. Zo kunnen we gebruikmaken van oefentherapie, mobilisatietechnieken, dry needling en massage. Als we denken dat je meer baat hebt bij een andere vorm van therapie zoals manuele therapie, kaakfysiotherapie of revalidatietherapie, dan word je doorverwezen naar de fysiotherapeut die daarin gespecialiseerd is.

Ben je op zoek naar een betrokken fysiotherapeut in Eys of Susteren en omgeving?

Als je op zoek bent naar een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in jouw specifieke klachten en die jou begeleidt van begin tot eind, dan is Fysiotherapie Eys jouw partner. Onze toegewijde therapeuten staan klaar om je te helpen je bewegingsdoelen te bereiken en je levenskwaliteit te verbeteren. Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Bel dan naar 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl.