Katja Dohmen

Algemeen fysiotherapeut – Kaakfysiotherapeut – Fasciatherapie – Mulligan concept

BIG-nummer: 69039659804

AGB-code: 04019824

Katja is een door de wol geverfde fysiotherapeut. Zij is direct na haar opleiding in 1992 begonnen in Eys. Leergierig als zij is, heeft ze inmiddels heel wat specialisaties op haar naam staan en veel behandeltechnieken in huis. Dat ze al zo lang werkzaam is bij Fysiotherapie Eys komt onder andere door de leuke en prettige sfeer binnen het team. Er is altijd ruimte voor een grapje en patiënten voelen zich er thuis. Wil je meer weten over Katja, lees dan snel verder.

“Door gebruik te maken van elkaars ervaring en specialismen, kunnen we de beste zorg voor de patiënt bieden”

Samenwerken en van elkaars specialismen gebruik maken

“Binnen onze praktijk behandel ik met name patiënten met hoofd-, nek-, hals- en kaakklachten. Ook voor sportblessures, stressgerelateerde klachten en bewegingsblokkades ben je bij mij in goede handen. Ik combineer verschillende (zachte) technieken en methoden en kijk altijd naar het totaalplaatje om zo het beste resultaat voor mijn patiënten te bereiken. Ook neem ik mijn ervaringen als Yin Yoga-lerares mee waardoor ik vanuit een bredere invalshoek tips en adviezen kan delen.”

“Bij Fysiotherapie Eys is het normaal dat we met een ‘ketengerelateerde blik’ kijken en dat we, indien nodig, onderling overleggen over de behandelmethode en aanpak van een klacht. Door gebruik te maken van elkaars ervaring en specialismen, kunnen we de beste zorg voor de patiënt bieden.”

“Op het gebied van kaakfysiotherapie werk ik nauw samen met een gnatholoog bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in Maastricht. Dit is een tandarts die doorgeleerd heeft om complexe klachten te behandelen. Tandartsen uit de regio weten mij goed te vinden en sturen regelmatig patiënten naar mij door.”

Veilige en prettige sfeer

“Ik vind het belangrijk om een veilige en prettige sfeer te creëren voor mijn patiënten. Mijn doel is dat patiënten zich gehoord voelen en ik toon dan ook vaak interesse in hun achtergrond en levensstijl. Ik ben ervan overtuigd dat een stressvrije omgeving bijdraagt aan een effectievere behandeling.”

“Wat mijn werk zo boeiend maakt, is de diversiteit. Elke dag ontmoet ik verschillende mensen met verschillende klachten. Ik ben tevreden als een patiënt klachtenvrij of in ieder geval met minder klachten dan voorheen, de deur uitloopt. Maar het geeft ook veel voldoening als een patiënt na mijn behandelingen zelfredzamer is geworden en in staat is om beter met zijn klachten om te gaan.“

Wil je graag bij Katja onder behandeling komen?

Katja werkt op maandag op locatie Susteren van 08.30 tot 12.30 uur, dinsdag op locatie Eys van 09.00 tot 17.00 uur en donderdag op locatie Eys van 12.00 tot 19.00 uur. Je kunt haar bereiken via 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl.