Edwin Minnaard

Algemeen fysiotherapeut – Sportfysiotherapeut IAS – Medical taping – Mulligan concept – Osteopaat

BIG-nummer: 89044896504

AGB-code: 04101173

Edwin is een doortastende en sportieve fysiotherapeut met Zeeuwse roots. Na de middelbare school studeerde hij aan het CIOS in Sittard en daaropvolgend aan de Hogeschool in Heerlen voor fysiotherapeut. Ook de opleiding Physical Rehabilitation Trainer (PRT) aan the International Academy of Sportscience werd al snel aan zijn cv toegevoegd. Hij is sinds 1998 werkzaam als fysiotherapeut in Eys en in 2006 trad hij toe tot de maatschap van de praktijk. Wil je weten wie Edwin is en wat je van hem kan verwachten? Lees dan snel verder.

“Mensen komen van heinde en verre om hier behandeld te worden”

Holistische benadering

“Als algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut behandel ik een scala aan klachten, van knie-, nek- en schouderklachten tot sportblessures. Mijn benadering is holistisch. Ik kijk altijd vanuit een brede invalshoek naar de mens en zijn klacht. Ik maak bijna dagelijks gebruik van het Mulligan-concept in mijn behandelingen. Dat is een veilige en pijnloze manier van mobiliseren van gewrichten. Het geeft snel resultaat en is een zeer geschikte behandeling voor alle doelgroepen.

Duidelijke uitleg en advies

“In mijn werk geniet ik ervan mensen in beweging te houden. Ik streef naar snelle resultaten, blijf altijd alert en zorg ervoor dat ik de meest effectieve behandeling toepas. Als je bij mij onder behandeling komt, kun je van mij een duidelijke uitleg in begrijpelijke taal verwachten over je klacht en de behandelmethode. Ook geef ik advies over wat je zelf kunt doen om je klachten onder controle te houden en te verbeteren. Ik vind het belangrijk dat mensen regie houden over hun eigen gezondheid en ik hoor vaak terug dat patiënten mijn directe aanpak waarderen.”

De kracht van samenwerken

“Onze praktijk is jong, dynamisch en timmert goed aan de weg. We waren de eerste Pluspraktijk in Limburg. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, zowel intern als extern, om de kwaliteit van onze beweegzorg te waarborgen, willen we ons blijven ontwikkelen. Daarom zijn we o.a. aangesloten bij MIJN-Zorgtransitie en maken deel uit van diverse werkgroepen, zoals de werkgroep Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en Totale Heup en Totale Knie Prothesiologie (THP/TKP). Als pioniers in de regio gaan we van start met de nieuw ontwikkelde therapie voor mensen met knie- en heupartrose: GLA:D.”

“Niet zonder enige trots kunnen we zeggen dat onze praktijk bekendheid geniet op het gebied van revalidatie, geriatriefysiotherapie en manuele therapie. Niet alleen in Eys en omgeving, mensen komen van heinde en verre om door ons behandeld te worden.”

Wil je graag bij Edwin onder behandeling komen?

Edwin werkt op maandag, woensdag en vrijdagmorgen op onze locatie in Eys. Je kunt een afspraak bij hem inplannen via 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl.