Herwin je bewegingsvrijheid met onze expertise: Manuele therapie op maat!

Bij Fysiotherapie Eys zijn we thuis in manuele therapie. Dat is een specialisatie binnen de algemene fysiotherapie die gericht is op het musculoskeletale gedeelte van het lichaam. Een moeilijk woord, maar het betekent niets anders dan dat wij jou kunnen helpen bij klachten aan je wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Dus ervaar jij pijn en bewegingsbeperkingen in je rug of in één of meer gewrichten? Kom dan bij ons langs. Dan gaan we samen aan de slag om je klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Wat doet een manueel therapeut?

Een manueel therapeut heeft uitgebreide kennis van de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Een behandeling begint met een grondige evaluatie om de oorzaak van je klachten te begrijpen. Op basis van deze evaluatie stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op dat gericht is op het herstellen van de normale functie van je gewrichten en het verminderen van pijn.

Voor welke klachten kun je terecht bij onze manueel therapeut?

De meest voorkomende klachten die wij in onze praktijk behandelen zijn: 

  • Hoofd, nek- en schouderklachten
  • Rugklachten, 
  • Hoofdpijn en duizeligheid
  • Heup- en knieklachten
  • Sportgerelateerde blessures

Aanvullende technieken

Behandelingen kunnen bestaan uit mobilisaties, manipulaties, oefeningen en advies over zelfmanagement. Een manuele therapie behandeling kan desgewenst aangevuld worden met een dry needling behandeling of ondersteund worden met medical taping. 

Wil jij de hulp inroepen van onze manueel therapeut?

Als je last hebt van pijn, stijfheid of andere bewegingsproblemen, kan manuele therapie de oplossing zijn. Een afspraak is zo gemaakt. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl en vraag naar Niek.