Britt Bergmans

Algemeen fysiotherapeut – Geriatriefysiotherapeut – Claudicatio intermittens – Begeleiding parkinsonpatiënten – Manuele lymfedrainage – Dry needling

BIG-nummer: 89919765604

AGB-code: 04849838

Maak kennis met onze altijd vrolijke en leergierige fysiotherapeut Britt Bergmans. In 2015 studeerde zij af aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen. Daarna behaalde ze een keur aan diploma’s en in 2019 haar master geriatriefysiotherapie. Nog steeds niet uitgeleerd, ging ze verder met een opleiding om ook mensen met Parkinson te kunnen begeleiden. Britt past met haar passie voor het vak dan ook perfect in het team van Fysiotherapie Eys, waar ze sinds 2015 deel van uitmaakt. Wil je weten hoe Britt jou kan begeleiden? Lees dan snel verder.

“Als je als patiënt bij ons komt, krijg je de beste therapeut die het beste bij jou past qua specialisatie”

Mooiste wat er is

“Tijdens mijn stageperiode ontdekte ik dat mijn hart bij de ouderenzorg lag. Ik raakte geïnspireerd door het feit dat kleine stappen voor ouderen vaak enorme vooruitgang betekenen. De waardering die je van ouderen terugkrijgt is hartverwarmend. Het opbouwen van een band met patiënten, die vaak langdurig door mij worden begeleid vanwege chronische problematiek, is voor mij van onschatbare waarde. Daarom vind ik mijn vak het mooiste dat er is.”

Passie voor mijn vak, geduldig en goed samenwerken

“Wat mij kenmerkt als therapeut is mijn vrolijkheid, mijn passie voor het vak en geduld voor iedereen. Ik beschik over een luisterend oor, maar ben niet alleen de liefdevolle en zachtaardige Britt, ik weet mensen goed te motiveren om in beweging te blijven en ga altijd voor kwaliteit en het beste resultaat in een begeleidingstraject.”

“Samenwerken vind ik dan ook een essentieel aspect van mijn werk. Zowel met collega’s als met externe zorgpartners, met name in de ouderenzorg en bij parkinsonpatiënten. Ik zoek regelmatig de samenwerking met mantelzorgers, praktijkondersteuners, huisartsen, verpleegkundigen, logopedisten, diëtisten en ergotherapeuten.”

Fysiotherapie Eys is thuis

“Het onderscheid van Fysiotherapie Eys ten opzichte van andere praktijken zit volgens mij vooral in het aantal specialisaties. We streven ernaar de beste te zijn op ons vakgebied en binnen ons specialisme. Als je als patiënt bij ons komt, krijg je de beste therapeut die het beste bij jou past qua specialisatie.” “Daarnaast heerst hier een fijne werksfeer, zonder noemenswaardige hiërarchie. We hebben een gevarieerd team qua leeftijd, we hebben veel ervaring in huis en we hebben een prettige manier van samenwerken. Daarom voel ik me helemaal thuis bij Fysiotherapie Eys.”

Wil je graag bij Britt onder behandeling komen?

Britt is aangesloten bij Chronisch Zorgnet en werkt voornamelijk op de locatie in Eys. Op maandagmiddag is zij in Susteren te vinden op de huisartsenpraktijk, en daarnaast is ze veel onderweg voor huisbezoeken in de regio. Je kunt haar bereiken via 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl.