Nikita Snackers

Algemeen fysiotherapeut – Orthopedische revalidatie – Osteopatische manuele technieken – Begeleiding bij totale knie- of heupprothese – GLA:D therapie bij knie- en heupartrose – Mulligan – Medical trainings therapie

BIG-nummer: 69933204804

AGB-code: 04501792

Na het afronden van haar opleiding fysiotherapie aan de hogeschool in Heerlen stuurde Nikita een open sollicitatie naar Fysiotherapie Eys, omdat ze positieve geluiden over de praktijk had gehoord. In augustus 2023 verwierf ze haar gewenste positie en werkt ze momenteel vier dagen per week als algemeen fysiotherapeut, zowel in Eys als Susteren. Benieuwd naar de bijdrage die Nikita aan ons team levert? Maak hieronder kennis met haar.

“Ik motiveer mensen om hun eigen grenzen te verkennen. Vaak kunnen mensen meer dan ze denken.”

Van top tot teen

“Als algemeen fysiotherapeut behandel ik zogezegd iedereen van top tot teen. Dat kan hands-on zijn met mobilisatietechnieken of door middel van oefentherapie. Ik zit momenteel nog in de oriëntatiefase van mijn carrière. Ik wil eerst breed ervaring opdoen om uiteindelijk een specialisatie te kiezen.”

Coachend behandelen

“Mijn hobby is voetballen en ik heb in mijn studietijd ervaring opgedaan als verzorgster bij een voetbalteam in Mechelen. Daar heb ik geblesseerde spelers begeleid en gecoacht om terug te keren naar het voetbalveld. Het coachende aspect pas ik ook toe in mijn praktijk. Ik vind het belangrijk om patiënten te motiveren om hun eigen grenzen te verkennen. Vaak kunnen mensen meer dan ze denken.”

Elke patiënt is uniek

“Wat mijn werk voor mij bijzonder maakt is de variatie. Elke patiënt is uniek en heeft een specifiek doel. Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat we met het behandelplan vooruitgang boeken.”

Toegankelijk en deskundig

De praktijk heeft een toegankelijk en dorps karakter maar heeft tegelijkertijd veel deskundigheid in huis en verschillende specialisaties. Het team is gemoedelijk, behulpzaam en gezellig. Ik ben blij dat ik me bij dit team heb mogen aansluiten.”

Wil je graag bij Nikita onder behandeling komen?

Nikita werkt op de maandagochtend in Susteren en maandagmiddag tot en met donderdag is zij te vinden op onze locatie in Eys. Een afspraak met haar is zo gemaakt via 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl.