Niek Huijnen

Algemeen fysiotherapeut – Manueel fysiotherapeut – Medical taping

BIG-nummer: 39918480604

AGB-code: 04124632

Een rustige rots in de branding, zo wordt Niek Huijnen door zowel zijn collega’s als zijn patiënten omschreven. Hij studeerde in 2014 af aan de Zuyd hogeschool in Heerlen en ging direct aan de slag bij Fysiotherapie Eys. Zijn specialisme, waar hij zich met hart en ziel voor inzet, is de manuele therapie. In 2018 behaalde hij zijn master daarin. Zijn toewijding aan onze praktijk resulteerde in 2020 tot toetreding in de maatschap. Heb je klachten aan je wervelkolom en/of omliggende gewrichten, dan ben je bij Niek in deskundige handen. Op deze pagina leer je Niek wat beter kennen.

“Het mooiste resultaat dat we samen kunnen boeken is dat je klachtenvrij de deur uitloopt en niet meer afhankelijk bent van mijn zorg”

Breed scala

“Als manueel therapeut heb je een breed scala aan behandelmogelijkheden. Ik ga altijd op zoek naar de meest passende oplossing voor jou als patiënt, om je klachten zo effectief mogelijk te behandelen. Dat doe ik in eerste instantie door goed te luisteren naar jouw verhaal en wensen. Ik hou van helder communiceren en zal duidelijk en eerlijk aangeven wat ik voor jou kan betekenen en hoe het behandeltraject eruit gaat zien.”

Voorlichting en advies net zo belangrijk als behandelen

“In mijn behandelingen is veel ruimte voor voorlichting en advies. Het is belangrijk dat jij begrijpt waar je klachten vandaan komen en hoe je ze zelf kunt managen. Dat vertrouwen wil ik je meegeven. Het mooiste resultaat dat we samen kunnen boeken is dat je klachtenvrij de deur uitloopt en niet meer afhankelijk bent van mijn zorg.”

Optimale zorg bieden

“Bij Fysiotherapie Eys vinden we het belangrijk dat we verschillende specialisaties in huis hebben. Intern werken we nauw samen en er is dagelijks overleg. Als er meer speelt bij een patiënt dat buiten mijn specialisme valt, kan ik altijd één van mijn collega’s raadplegen en betrekken bij het behandeltraject. Zo kunnen we de zorg rondom jou als patiënt optimaliseren.”

“Ik ben blij met de afwisseling in mijn werk en dat ik iets kan betekenen voor mensen. Als mede-praktijkhouder vind ik het leuk om actief bezig te zijn met hoe we de praktijk en onze dienstverlening kunnen moderniseren en verbeteren en hoe we nog meer kunnen inzetten op preventie.”

Wil je graag bij Niek onder behandeling komen?

Niek is alle dagen te vinden op onze locatie in Eys. Je kunt hem bereiken via 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl.