Monique Hendriks-Nix

Secretaresse
De onmisbare spin in het web bij Fysiotherapie Eys is Monique Hendriks-Nix. Dat ze van veel markten thuis is bewijst ze elke dag weer. Als je de praktijk belt, dan is Monique jouw eerste aanspreekpunt. Wie de persoon is achter die vriendelijke telefoonstem, dat lees je hier.

“Door de saamhorigheid binnen het team, de prettige werksfeer en de gevarieerdheid in mijn takenpakket, voel ik mij hier als een vis in het water.”

In een warm bad terecht gekomen

“Ik ben sinds maart 2022 bij Fysiotherapie Eys in dienst en ik kan niet anders zeggen dan dat ik in een warm bad terecht ben gekomen. Door de saamhorigheid binnen het team, de prettige werksfeer en de gevarieerdheid in mijn takenpakket, voel ik mij hier als een vis in het water. Het is ook fijn dat ik mijn werkdag zelf kan inplannen en dat ik daar de verantwoordelijkheid voor mag dragen.”

Veelzijdig takenpakket

“Mijn dagen zien er nooit hetzelfde uit, want Fysio Eys is een veelzijdige praktijk met verschillende specialisaties. Als secretaresse beantwoord ik alle telefoontjes, ik plan de afspraken, verzorg de gehele praktijkadministratie en houd de patiëntendossiers up to date. Ook regel ik de administratie van de medische therapie trainingsgroepen die op bepaalde tijden in de week in onze oefenzaal onder begeleiding sporten.”

Klantvriendelijk en perfectionistisch

“Omdat ik als persoon nogal perfectionistisch ben ingesteld en graag alles onder controle wil hebben, ga ik niet naar huis voordat ik al mijn werkzaamheden goed heb afgehandeld. Daarnaast vind ik klantvriendelijkheid en het bieden van service heel belangrijk. Als je een vraag hebt, waar ik niet direct een antwoord op heb, zorg ik ervoor dat deze zo snel mogelijk beantwoord wordt. Lukt dat niet dezelfde dag, dan koppel ik dat ook terug. Het lukt vaak wel, want ik hoef maar even te zwaaien naar één van de therapeuten en ze staan voor mij klaar om mij te helpen.” “Als aanvullende service hanteren wij wachtlijsten. Als je snel een afspraak met je fysiotherapeut wilt, maar de eerstvolgende beschikbare plek is pas over een week, kun je op de wachtlijst gezet worden. Als er dan binnen die week een afspraak uitvalt, laten we je meteen weten dat je eerder terecht kan. Dat wordt erg gewaardeerd door onze patiënten.”

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Monique is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 7.30-13.30 uur via 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl.