Joep van Pol

Algemeen fysiotherapeut – Osteopaat – Medical taping – Mulligan concept

BIG-nummer: 29055724604

AGB-code: 04104638

Mensen helpen, dat is al van jongs af aan de drijfveer van Joep. Hij is sinds 2001 werkzaam bij Fysiotherapie Eys en is vanaf 2006 lid van de maatschap, samen met Niek, Edwin en Anja. De visie van de praktijk omschrijft hij als: specialistische zorg bieden in een prettige sfeer. Dat is waar Joep en zijn team voor staan. Hij vertelt je er op deze pagina graag wat meer over.

“Een holistische benadering van je klacht is binnen onze praktijk heel gewoon”

Osteopatische bril

“De patiëntengroep die ik zie zijn mensen met (lage) rug- en nekklachten en bekkenklachten. Ook mensen met wat complexere klachten, die ergens anders niet verder komen, kloppen bij mij aan. Ik kijk met een osteopatische bril naar de klacht. Dat betekent dat ik meer uitzoom en kijk naar de persoon als geheel. Die holistische benadering is binnen onze praktijk eigenlijk heel ‘gewoon’. De oorzaak van de klacht kan op een andere plek zitten dan op de locatie van de klacht zelf.

Team Jumbo Visma

“In mijn patiëntengroep zie ik ook veel sporters. Wellicht komt dat omdat ik werk als osteopaat voor team Jumbo Visma. Ik ga regelmatig mee met de wielerploeg om de renners te ondersteunen. Dan reizen we tijdens de Giro, De Vuelta of de Ronde van Baskenland van hotel naar hotel en wordt mijn hotelkamer omgetoverd tot behandelkamer. De renners kunnen na een etappe bij mij langs komen als ze iets willen laten checken of laten behandelen.”

Vakidioot en teamplayer

“Als therapeut ben ik een beetje een vakidioot. Als ik de klantreferenties er op na lees, dan omschrijven ze mij als enthousiast, gedreven, vakbekwaam en kundig. Daarnaast kan ik goed luisteren en ben ik een echte teamplayer. Ik vind het belangrijk dat onze patiënten de juiste informatie en behandeling krijgen, die gebaseerd zijn op de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarom volgen alle therapeuten regelmatig bijscholingen en cursussen en blijven we onszelf uitdagen.”

Plezier in wat we doen

“Als fysiotherapeut ben ik pas tevreden als ik inzicht heb kunnen geven aan de cliënt in wat hij zelf kan doen aan zijn klachten. Dat ik hem onafhankelijk krijg van mijn fysiotherapeutische zorg. Als praktijkeigenaar word ik blij als ik zie dat de mensen in ons team zich ontwikkelen en dat ze elke dag met plezier doen wat ze doen. Iedereen in ons team gaat voor de beste zorg en voor de beste sfeer. Onze praktijk voelt als een warm bad, zowel voor de patiënten als voor onszelf. Daar werken we elke dag aan.”

Wil je graag bij Joep onder behandeling komen?

Joep werkt op dinsdag en woensdag. Je kunt hem bereiken via 043-4512048 of stuur een mail naar info@fysiotherapie-eys.nl.