Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Drinkt u wel genoeg water?
Geschreven op 31 May 2019
 
Edwin Minnaard stelt zich voor!
Geschreven op 26 May 2019
 
"Ik was ziek en ben nu beter aan het worden"
Van onze collega Edwin Minnaard kregen wij dit berichtje en willen die graag met iedereen delen. Wij hebben meer dan respect voor alle deelnemers maar ook de patiënten die hier dagelijks mee te maken hebben. "Op 18 mei ben ik geselecteerd om met olympisch kampioen Maarten van der Weijden mee te mogen zwemmen in de elfstedentocht. In het weekend van 21 juni t/m 24 juni zal ik samen met 110 gelukkigen de tocht der tochten volbrengen; 11 x 2 km zwemmen in de Friese natuur. Zoals velen inmiddels weten zit aan deze tocht ook een persoonlijk tintje; Amy (mijn vrouw) vecht op dit moment haar strijd tegen borstkanker. Ze is net begonnen met het chemotraject en een operatie en bestraling zullen nog volgen. Zo trots ben ik op haar hoe ze het allemaal doorstaat en wat een positieve instelling ze hier in heeft.Haar motto; " ik was ziek en ben nu beter aan het worden" Voor het goede werk wat de artsen en verpleegkundigen dagelijks doen, kan niet genoeg waardering uitgesproken worden! 11 x 2 km zwemmen, klinkt ver, maar is een peulenschil t.o.v. wat patiënten moeten doormaken. Daarom steun dit gevecht op 11stedenzwemtocht.nl Edwin" Wij wensen Edwin, Amy en alle betrokkenen veel liefde, steun en sterkte in de strijd tegen deze ziekte.
Geschreven op 20 May 2019
 
Fysiotherapie bij werkgerelateerde fysieke of mentale klachten
    Herkent u uzelf in meerdere van bovenstaande signalen, dan is het hoog tijd om snel aan de bel te trekken. Wij hebben veel ervaring met arbeidsgerelateerde klachten.
Geschreven op 01 May 2019
 
Waarom is wandelen zo ongelooflijk gezond?
Bij mensen die hun hele leven lichamelijk (en geestelijk) actief blijven, vermindert de kans op alzheimer met 20 tot 50 procent. Ook voor wie al dementeert, is wandelen gezond. Wandelaars zijn opgewekter en hun geheugen functioneert beter.
Geschreven op 25 Apr 2019
 
Een klein beetje bewegen levert al heel veel gezondheidswinst op
Geschreven op 09 Apr 2019
 
Het geheime recept voor een langer en gezonder leven
Geschreven op 27 Mar 2019
 
Kim stelt zich aan u voor!
Geschreven op 12 Mar 2019
 
Al lentekriebels? 5 lentetips die bijdragen aan een gezonde leefstijl!
Geschreven op 04 Mar 2019
 
Wat kan de fysiotherapeut betekenen bij Diabetes?
Diabetes is één van de meest voorkomende chronische ziektes in Nederland, maar wist u ook dat het ook één van de belangrijkste doodsoorzaken is in ons land? Ruim 1 miljoen Nederlanders hebben diabetes en dit aantal stijgt nog altijd snel.
Geschreven op 04 Mar 2019
 
Dag winter, hallo hooikoorts!
Geschreven op 04 Mar 2019
 
Wat kan de fysiotherapeut betekenen bij Diabetes?
Geschreven op 04 Mar 2019
 
Hoeveel beweging heeft u nodig om gezond te blijven?
Geschreven op 11 Feb 2019
 
Looptherapie meest effectief bij etalagebenen
Geschreven op 11 Feb 2019
 
Krachttraining heeft positief effect op jongeren met overgewicht
Geschreven op 06 Feb 2019
 
Katja stelt zich voor
Geschreven op 06 Feb 2019
 
Niek stelt zich voor
Geschreven op 22 Jan 2019
 
Zeker twee miljoen mensen in Nederland hebben last van hun rug of nek!
Geschreven op 16 Jan 2019
 
Oefentherapie bij COPD vergoed vanaf eerste behandeling!
Geschreven op 08 Jan 2019
 
Recordaantal overstappers verwacht
Een op de zes Nederlanders acht de kans dit jaar groot om over te stappen naar andere zorgverzekering. De premies gaan dit jaar flink omhoog en wie overstapt kan veel geld besparen. Dat is de uitkomst van het meest recente onderzoek van vergelijkingssite Pricewise. Het resultaat staat in schril contrast met de eerdere onderzoeksresultaten die Zorgwijzer publiceerde voordat de zorgverzekeraars hun premies bekend maakten. Bij dat onderzoek liet 7,3 procent van de ondervraagden weten aan het eind van het jaar de switch te maken. Sinds de bekendmaking van de premies zou dat aantal dus gestegen zijn met bijna tien procent. De forse premiestijging wordt door de meeste ondervraagden genoemd als hoofdreden voor het overstappen van zorgverzekering. Ook de hoge kosten van de huidige zorgverzekering en ontevredenheid worden genoemd als belangrijke reden om te kijken naar een overstap. Aan de andere kant geeft een groot aantal mensen aan juist niet te denken aan overstappen vanwege de huidige voordelen, zoals bij een collectieve verzekering via bijvoorbeeld een werkgever of sportvereniging. In 2019 zullen de zorgpremies zo’n 6% hoger uitvallen. Aan de hand van vier veel voorkomende profielen heeft Pricewise het concrete effect van de stijging berekend. Hierbij komt de vergelijkingssite op een toename van de jaarlijkse premiekosten van minimaal € 55,80 voor een alleenstaande, minimaal € 56,40 voor een gezin met twee kinderen t/m tien jaar, minimaal € 73,20 voor een echtpaar en zelfs minimaal € 165,12 voor een alleenstaande ouder met één kind. In vergelijking met vorig jaar geeft tweemaal zoveel mensen aan een switch te overwegen en zich te gaan oriënteren op de zorgverzekeringenmarkt. Een op de zes (17%) acht de kans op overstappen zelfs groot. Heeft u zelf al gekeken naar uw zorgverzekering voor 2019? En heeft u ook gekeken of fysiotherapie hierbij is inbegrepen? Dit is weer de maand dat u alles goed op een rijtje kunt zetten en een eventuele overstap kunt maken. Zorg dat u zich goed laat informeren. We houden u via social media en website op de hoogte.
Geschreven op 18 Dec 2018
 

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Volgende >>