NIEK HUIJNEN


Niek Huijnen

Mijn naam is Niek Huijnen, geboren en getogen in Trintelen. Ik woon in Eys samen met mijn vriendin Liz.
In 2014 heb ik mijn bachelor fysiotherapie afgerond aan de Zuyd hogeschool in Heerlen. Vervolgens ben ik begonnen met werken bij Fysio Eys. Een ideale plek om je te kunnen ontwikkelen en specialise-ren op het gebied van fysiotherapie.
Na een jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeut ben ik in 2015 gestart met mijn MASTER MANUELE THERAPIE.
Een drie-jarige master die gekenmerkt wordt door uitgebreide en specifieke kennis m.b.t. de werking en de ziekteleer van de wervelkolom en omliggende gewrichten. Na een leuke en vooral leerzame tijd heb ik heb in juli 2018 mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Een goede functie van de wervelkolom in combinatie met een optimale verhouding in belas-ting/belastbaarheid is mijn inziens de ideale aanpak om klachten in het menselijk lichaam op te lossen.
Hierbij adviseer ik mensen om zo actief mogelijk te zijn/blijven, ieder op zijn eigen niveau. Deze visie in combinatie met de kennis van de master manuele therapie hebben mijn behandelwijze be-paald.
Ik zie in de praktijk dan ook met name mensen met wervelkolom gerelateerde klachten. Ook mensen met heup- of hoofdpijnklachten worden regelmatig door mij gezien.

Ook in mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om lichamelijk actief te zijn. Ik voetbal 3x per week bij S.V. Zwart-Wit’19 en probeer minimaal 1x per week te wielrennen. Ik sta graag voor u klaar om samen een passende oplossing te zoeken voor u klacht.