KATJA DOHMEN-VORSTERMANS


Katja Dohmen

Hallo ,ik ben Katja Dohmen-Vorstermans , ik woon samen met mijn man, 2 kinderen en 2 honden in Herkenbosch.

Met veel plezier, enthousiasme en overgave mag ik al 26 jaar het mooie vak Fysiotherapie uitoefenen

Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen met werken in Eys bij Hub Westhovens, daar heb ik 14 jaar gewerkt en mezelf kunnen ontwikkelen. Vervolgens, in 2006, is Fysio Eys gestart in een nieuw pand op Mesweg 20. Dit runnen we met een super goed en kundig team vol overgave en enthousiasme inmiddels bijna 13 jaar.

Mijn interesse en leergierigheid zorgt er tot op heden voor dat ik diverse cursussen heb gevolgd om een betere en meer completere therapeut te worden.

Een aantal cursussen zijn : Manipulaties en weken delen technieken, Mc Kenzie, Mulligan, Kaakfysiotherapie ,Fasciatherapie, Orthomoleculaire therapie waarmee ik klachten aan het bewegingsstelsel ook kan ondersteunen met voedingsadviezen.

In de praktijk zie ik met name veel patiënten met  hoofd/nek/hals/kaak, rugklachten, ketengerelateerde klachten waarbij ik diverse behandel technieken combineer met coaching en voedingsadviezen

Ik ben er dan ook van overtuigd dat de kracht van een behandeling ligt in het combineren van verschillende technieken en methoden om zo tot een optimaal resultaat te komen

Wandelen met onze honden vind ik heerlijk om in mijn vrije tijd te doen, verder volg ik groepslessen in een fitnesscentrum, ski graag en vind het leuk om creatieve dingen en gezellige dingen te doen met vrienden.