JOEP VAN POL


Joep van Pol

Mensen helpen, dat is van jongs af aan mijn drijfveer geweest! Met het afronden van de studie fysiotherapie in 2001 heb ik hieraan vorm kunnen geven.
Vanaf 2006 zijn we met de praktijk verhuisd en werken we met het hele team met de missie: Fysio Eys: De beste oplossing voor uw gezondheid !

Zelf denk ik dat het zo is dat meerdere factoren meehelpen aan het ontstaan en onderhouden van klachten. Door deze visie ben ik me vanaf 2005 gaan verdiepen in de Osteopathie.
In 2010 heb ik deze studie afgerond met mijn DO - Diploma.
De kennis en technieken die ik tijdens deze 5-jarige studie heb opgedaan hebben mijn behandelwijze mede bepaald. Hierdoor probeer ik voor elke klacht op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht en hierop mijn behandeling te richten. De cursussen (Medical) Taping (ondersteunen van structuren met tape) en Mulligan (pijnvrije mobilisatietechnieken) maken mijn pallet aan behandelmogelijkheden compleet.

Bij Fysio Eys melden zich mensen van alle leeftijden, met een zeer grote verscheidenheid aan klachten. Persoonlijk zie ik met name de mensen met rug/bekken- en nekklachten, ook mensen met knieklachten raadplegen mij bijzonder vaak. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met tennissen en probeer ik sowieso 2 x per jaar op de ski’s actief te zijn.