EDWIN MINNAARD


Edwin Minnaard

Hallo allemaal,

Ik ben Edwin Minnaard en werk sinds 1998 jaar in Eys. Eerst bij  Huub Westhovens en sinds 2006 als onderdeel van het team Fysio Eys. Als “Zeeuwse-Limburger” inmiddels aardig geïntegreerd en nog steeds verrast door de schoonheid van het mooie dorpje waar onze praktijk gevestigd is.

De zee blijft echter trekken en regelmatig bezoeken we de familie in Zeeland of nemen we deel aan lange wandeltochten langs de kust

Na de middelbare school het CIOS in Sittard gevolgd en altijd blijven sporten en mijn interesse voor sportblessures ontwikkelt. Diverse cursussen naar het bewegingsapparaat onderstrepen dit.

De opleiding fysiotherapie in Heerlen gevolgd en ben daarna begonnen aan de opleiding Physical Rehabilitation Trainer (PRT) aan the International Academy of Sportscience. Tijdens deze opleiding staat met name centraal hoe we ons lichaam sterker kunnen maken, zowel bij sporters als bij mensen met lichamelijke klachten. Dit kwam van pas als revalidatietrainer bij MVV in de jaren 90.

Sporten heeft altijd in mijn bloed gezeten in mijn vrije tijd doe ik aan triathlon, skieën, bergwandelen, motorrijden. Ook een goed boek of een lekker glaasje wijn laat ik niet staan.