BRITT BERGMANS


Britt Bergmans

Mijn naam is Britt Bergmans en sinds november 2015 werkzaam bij Fysio Eys. Nadat ik in 2015 ben afgestudeerd op Zuyd Hogeschool in Heerlen ben ik de cursus Manuele Lymfedrainage gaan doen met daaropvolgend de cursus Dry Needling. In september 2016 ben ik begonnen met de Master Fysiotherapie in de Geriatrie welke ik in augustus 2019 succesvol heb afgerond.

Naast het werken in de praktijk zal je mij ook veel op de weg tegenkomen in de Fysio Eys auto, aangezien ik voor het grootste deel van de werkdag op huisbezoeken ben bij (kwetsbare) thuiswonende ouderen. Werken als Geriatrie fysiotherapeut wordt door ouderen zeer gewaardeerd omdat je ervoor kan zorgen dat (kwetsbare) thuiswonende ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren in de thuissituatie.

In mijn vrije tijd volleybal ik 3 keer per week bij VC Voerendaal. Mijn passie voor volleybal is enorm en mijn instelling is dan ook dat er geen training of wedstrijd gemist mag worden. Daarnaast ben ik samen met mijn vriend Patrick sinds oktober 2018 bezig met het verbouwen van een heel oud huis in Margraten.