Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Het komende voetbalseizoen blessurevrij doorkomen?
Wil je tijdens de zomerstop toch blijven trainen om op deze manier het komende seizoen zonder blessures door te komen? Geef je dan op voor onze Zomerstop Trainingen! Gedurende alle dinsdagen in juli geven wij voetbaltrainingen aan voetballers uit Eys en omstreken die geheel in het teken staan van preventie van veelvoorkomende blessures! Wil je het komende seizoen zonder blessures doorkomen? Geef je dan op voor slechts €5,- per training op want VOL = VOL! Opgeven kan via de Facebook van Fysiotherapie Eys of door een mail te sturen naar info@fysiotherapie-eys.nl.
Geschreven op 29 May 2017
 
Wandelen of hardlopen in de natuur veranderen je hersenen in positieve zin!
Uit onderzoek blijkt dat wanneer je regelmatig tijd doorbrengt in de natuur, dit zorgt voor een sterke vermindering van obsessieve en negatieve gedachten. Wij adviseren je dan ook om regelmatig de natuur op te zoeken. Dit verhoogt namelijk ook je productiviteit en creativiteit! Wandelen kost geen tijd en het zorgt ervoor dat je weer fris verder kunt met je werkzaamheden. Wij geven je graag het beste advies om verantwoord te blijven bewegen!
Geschreven op 29 May 2017
 
Waar moet je op letten tijdens sporten bij warme temperaturen?
De temperaturen stijgen en dit geeft velen extra motivatie om buiten te sporten. Om dit zo verantwoord mogelijk te doen, hebben wij een paar tips voor je opgesteld: • Plan je training ’s ochtends of ’s avonds om de hoogste temperaturen te vermijden. • Zijn de temperaturen boven de 25 graden, dan dien je iedere 15 tot 30 minuten drinkpauzes in te lassen. • Draag zo min mogelijk kleding. • Probeer om net zo veel vocht te drinken als je verwacht uit te zweten. Dit kun je testen door jezelf voor en na een trainingssessie te wegen. Wil je meer informatie of advies over verantwoord sporten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak in!
Geschreven op 29 May 2017
 
Nieuw: ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Op dit moment zijn wij bezig met het opstellen van onze allereerste nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief gaan wij elke maand naar onze patiënten versturen zodat wij hen op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen in en rondom onze praktijk. Wij hopen dat dit gewaardeerd wordt! Heb je hier geen behoefte aan? Dan kun je je onderaan de nieuwsbrief heel makkelijk afmelden door op 'opzeggen' te klikken.
Geschreven op 29 May 2017
 
Nieuwe website
Beste bezoeker.

Zoals u ziet is onze website geheel vernieuwd.
Geschreven op 13 Apr 2017